Tips voor een lekkere kibbeling 

Ben je, net als veel mensen over de hele wereld, een grote fan van kibbeling Den Bosch? Dan moeten deze tips voor succesvol bakken van kibbeling je zeker aanspreken. Een van de dingen die je in gedachten moet houden is het feit dat kibbeling op verschillende manieren kan worden bereid. Als je gebakken visbeignets moet maken, moet je zorgvuldig kiezen welke vis voor de bereiding van het gerecht moet worden gebruikt. Je kunt kiezen tussen een stukje zalm, een stukje tonijn of een kwartje haring.

Welke vloeistof moet ik kiezen voor het beslag?

De keuze van de vloeistof is ook een belangrijk element waarmee je rekening moet houden als je jouw kibbeling met succes wilt bereiden. Houd er rekening mee dat de keuze van het ingrediënt in hoofdzaak zal afhangen van de vorm die je wilt dat jouw kibbeling aanneemt. Voor lichte kibbeling kun je het beste bier of bruisend water gebruiken. Als je ze zwaarder wilt maken, is melk de vloeistof bij uitstek. Melk is het beste ingrediënt om zachte Kibbeling Den Bosch te maken.

Welke gist moet je kiezen om je kibbeling op te poffen?

Het andere ingrediënt dat belangrijk is voor het succes van jouw kibbeling is de gist. Indien je na de bereiding van de kibbeling een knapperige textuur wenst te verkrijgen, moet je kiezen voor bakpoeder. Het zal jouw bereiding doen opzwellen en knapperig maken zodra het aan de frituurolie wordt toegevoegd. 

Kopen bij de visboer kan natuurlijk ook!

Wil je jezelf tijd en moeite besparen? Ga dan naar de visboer om je kibbeling te kopen. Zo ben je verzekerd van overheerlijke kibbeling. Zeker als je kiest voor een visboer gelegen aan het water ben je zeker van de lekkerste kibbeling, omdat de kibbeling hier wordt bereid van vers gevangen vis. Beetje knoflooksaus of andere saus er bij en smullen maar van jouw overheerlijke kibbeling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven