Tiny house huren in Nederland

Ben jij geïnteresseerd in een tiny house huren? Of het nu is voor een leuke vakantie of om eens te zien of jij echt klaar bent om in een tiny house te gaan wonen. Een tiny house huren is een leuke vakantie, een mogelijkheid om te testen of het iets voor jou is én een goede manier om inspiratie op te doen voor jouw eigen tiny house project. Heb je al een duidelijk idee van wat jij met jouw tiny house gaat doen? Dan kun je een tiny house huren dat op jouw persoonlijke project lijkt om te kijken of je nog aanpassingen wilt maken of niet.

Tiny house huren, tiny house kopen, tiny house bouwen

Wil je niet zo zeer een tiny house huren, maar juist een kant en klaar tiny house kopen? Ook dat is mogelijk. Je koopt al een eigen tiny house voor maar €35.000 en koopt een bouwpakket voor slechts €20.000. Met dit bouwpakket bouw je gemakkelijk je eigen tiny house binnen enkele dagen. Met zo’n bouwpakket is het volledige skelet van je tiny house al af, dat gaat enorm snel, dus! Niet iedereen heeft behoefte aan een doe-het-zelf project, sommige mensen kopen hun tiny house liever kant en klaar. Gelukkig maar dat dit ook mogelijk is! Ga jij een tiny house huren, kopen of bouwen?

Alles wat jij nodig hebt voor jouw tiny house

Een tiny house is natuurlijk niet zomaar een leeg kamertje met een dak en isolatie. Het is echt een huis om in te wonen, wat betekent dat je een badkamer nodig hebt met een toilet en douche, een slaapmaker, een keuken waar je maaltijden kunt bereiden en de afwas kunt doen en natuurlijk een woonruimte. Veel mensen vinden het ook prettig om in hun tiny house een kleine werkruimte te creëren. Je kunt daarom ook allerlei tiny house benodigdheden kopen, zoals watersystemen, materialen voor droogtoiletten en waterfilters. Alles wat je maar nodig kunt hebben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven