Geen verrassingen door de period calculator 

Met een speciale app die uitrekent wanneer je ongesteld moet worden kom je nooit meer voor verrassingen te staan. Boek je vakantie, plan je bruiloft, dagjes weg, etentjes, een avondje bioscoop met een nieuwe date of een bezoekje aan je vervelende schoonmoeder nu perfect met de period calculator. Je hoeft alleen maar in te voeren wanneer je voor het laatst ongesteld was en hoe lang er tussen deze en de vorige menstruatie zat en de period calculator doet de rest voor je. Probeer je zwanger te worden en heb je geen zin om je temperatuur te meten om te kijken wanneer je eisprong is? Dat is nu ook gewoon niet meer nodig. In een handomdraai weet jij voor de komende maanden wanneer je ovuleert. 

In het ritme van de maan

Met de woman natural calculator zie je hoe jouw menstruatie het ritme van de maan volgt. De maan kent vier fases, zo ook de vrouwelijke cyclus. Nieuwe maan, eerste kwartier, volle maan en laatste kwartier. Zo kun je ook de vrouwelijke cyclus in vier delen splitsen, de ovulatie, de week daarna, de ongesteldheid en de week daarna. Wanneer je je eigen persoonlijke ritme kent weet je ook precies wanneer jouw lichaam ergens behoefte aan heeft. Rust tijdens je menstruatie, vreugde en dans tijdens je ovulatie. De woman natural calculator laat jou precies zien in welke fase je zit en waar jouw lichaam om vraagt. 

Je persoonlijke menstruatie calculator

Een gemiddelde cyclus duurt 28 dagen, maar het is fijn om te weten wanneer jouw menstruatie precies gaat komen, om bijvoorbeeld plannen voor de toekomst te maken. Weten waar je aan toe bent maakt je krachtig en met een menstrual calculator weet je altijd precies wat er gaat gebeurden in de komende dagen, weken en maanden. Je komt niet voor verrassingen te staan als je eens in een witte broek naar je werk gaat. Jij weet exact wanneer je menstruatie komt dankzij de menstruatie calculator. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven