Efficiënte reiniging met een telewash- en Osmosewatersysteem

In deze tijd vormt het reinigen van de gevels van een gebouw niet langer een risico of een impact op het milieu. Om de ramen van een bedrijfspand schoon te maken hoef je geen zeepwater meer te gebruiken. Door Osmosewater te gebruiken, heb je geen chemicaliën nodig voor jouw reiniging. Dit betekent dat er geen chemicaliën in het milieu terechtkomen. Bovendien hoef je geen risico's te nemen bij het reinigen op hoogte. Het gebruik van het telewash systeem is zo goed als risicoloos voor de schoonmaker. Bovendien is het apparaat zeer praktisch en efficiënt. Alles wat je nodig hebt om jouw gevels zonder risico en op een milieuvriendelijke manier schoon te krijgen.

Hoe werkt het reinigingsproces met een telewash systeem?

Met een telewash-systeem kan een gebouw gemakkelijk vanaf de grond tot op een hoogte van 15 meter worden gereinigd. Daarboven wordt een hoogwerker, steiger of gondel gebruikt. Een telewash-systeem is een zeer praktisch apparaat met verschillende voordelen. Schoonmaken is niet langer een risico, want je kunt vanaf de grond schoonmaken. Bovendien kan het toestel zeer gemakkelijk en snel worden gemonteerd en gedemonteerd. De uitschuifbare handgreep wordt een verlengstuk van de arm. Bovendien zal door het gebruik van speciaal gefilterd en behandeld Osmosewater de reiniging vlekkeloos verlopen, het gereinigde oppervlak zal geen sporen vertonen. Ook laat je geen chemische elementen los in de natuur. Dit betekent dat je het milieu ontziet. Het gebruik van een telewash-systeem en Osmosewater is de ideale oplossing voor het reinigen van een gevel.

Enkele voordelen van Osmosewater

Osmosewater, ook wel gedemineraliseerd water genoemd, is water in zijn zuiverste vorm. Het is water dat vrij is van kalk, lood, zout, ijzer, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmosewater is gefilterd en dus zeer zuiver en laat geen sporen of vlekken na. Hiermee kun je perfect schoonmaken zonder het milieu te belasten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven