Drie belangrijke vragen voor je voedingscoach 

Probeer je af te vallen en dat perfecte lichaam te krijgen waar je naar op zoek bent? Zoals je weet, zijn er twee belangrijke dingen die je moet doen om dit te realiseren. Deze dingen zijn; sporten en natuurlijk letten op wat je eet. Voeding wordt vooral gezien als een integraal onderdeel van gewichtsverlies. Als je het goed doet, is de kans groot dat je inderdaad je doel zult bereiken. Dit is de reden waarom veel mensen een voedingscoach raadplegen. Hier zijn drie belangrijke vragen die je altijd aan je coach moet stellen.

Welke voedingsmiddelen moet je eten?

Dit is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende vraag die je aan een voedingscoach kunt stellen. Maar het is ook een van de belangrijkste. Zoals men weet is er een bepaald dieet nodig om je lichaamsdoelen te bereiken. Aangezien een voedingscoach een opleiding heeft gevolgd om zijn of haar beroep te mogen uitoefenen, zal hij of zij je uiteenlopende ideeën kunnen geven over wat je wel en niet moet eten.

Hoe ga je om met trek?

De overgang naar een nieuw en gezond voedingspatroon is niet eenvoudig. Er zullen bepaalde voedingsmiddelen zijn die je moet opgeven, ook al hou je er zoveel van. Dit betekent dus dat je af en toe trek krijgt in ongezond voedsel dat geen deel meer uitmaakt van je dieetplan. Het is belangrijk om aan je voedingscoach te vragen hoe je hiermee omgaat. Het laatste wat je wilt is toegeven aan een verlangen. 

Hoe plan je maaltijden?

Weten wat je moet eten en wat je moet vermijden is natuurlijk belangrijk. Maar je moet wel een duidelijk beeld hebben van hoe je je maaltijden plant. Het moment waarop je voedsel eet, is net zo belangrijk als het eten zelf. Je zult dus met je coach moeten praten en een dieetschema moeten opstellen. Zodat je precies weet wat je moet eten en op welk moment van de dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven